Isnin, 7 Mac 2011

Chomel nya cup cake...

tiba2 rsa nk mkn cup cake...tp syg sbt cup cake sngt cantik..ingat lagi msa nk buat program make up bru2 jenuh mcari cup cake..tp puas hati sngt cntik..
 & sape yg dpt cup cakes semua ckp cantik n sedap..
                                       INI CURI KAT GOOGLE...
cantik kn..cantik sbt wrna PINK...rsa mcn nk cri jer..huhuhu...
ni ada lgi pic cup cake yg sngt2 cantik..sungguh seni tngan yg mbuat nya kn..
huhuhu kalu lah cik pinky pink pandai buat mcn ni..masala nya cik pinky pink ni keras tangan lah heheh
    layan pic cup cake yg cantik ini...
sory cik pinky pink x pandai nk edit2 gmbr ni..
so klu sakit mata tngok gmbr x trsusun sory yer..apa pun cantik nya cup cake ni ada lah krna warna PINK!!!!!



4 ulasan:

nAnaD~♥ berkata...

love pink juga ! :)

Diari-Selebriti-Mama berkata...

geramnye tengok cuppies tu!

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-kategori-ibu.html

sTrawBerry berkata...

aduh slh 1 my favrt tu.cup cake!!nyum2

cik yuz berkata...

comelnyer cupcake...macam tau2 jer minat pink..hehe